Bizneset kosovare i kthejnë sytë nga Shqipëria

Zbatimi i marrëveshjes së reciprocitetit për shkëmbimin e mallrave mes Serbisë dhe Kosovës, ka bërë që kjo e fundit të kthejë sytë nga Shqipëri si një vend ku mund të sigurojë importin e lëndëve të para.
 
Ky fakt do ët ndikojë në bashkëpunim mes dy vendeve, si dhe rritjen e eksporteve shqiptare.

Gjatë një bisede në studion e Abc News kryetari i Shoqatës së Eksportuesve, Alban Zusi, ka deklaruar se bizneset kosovare janë drejtuar drejt bizneseve shqiptare.

Zusi theksoi se këtë vit Shqipëria ka rritur në 30-40 për qind numrin e eksporteve dhe se kjo rritje do të vazhdojë edhe në vitet e ardhshme.

Nga faqa ne facebook: Te behemi 50.000 veta kunder regjistrimit te fese & kombesise.Loje e Grekut —> “Shperndaje”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close