Elis Guri merr medaljen e artë me flamurin e Bullgarisë

Edhe me të ka ndodhur si me të tjerë sportistë, që kur largohen nga Shqipëria e garojnë për të tjerë flamuj, marrin medalje të arta. Mundësi shqiptar, Elis Guri ka marrë medaljen e parë të artë në Kampionatin Botëror të Mundjes në kategorinë 96 kilkogram.

Loading...

Guri mori kështu medaljen e artë të parë për Bullgarinë, një lajm që ka gëzuar pa masë mediat e këtij vendi.

Elis Guri u largua nga Shqipëria më 2008, pas Federata e Mundjes dhe shteti shqiptar, nuk denjuan që të plotësonin kërkesat e tij modeste ekonomike.

Nga faqa ne facebook: Te behemi 50.000 veta kunder regjistrimit te fese & kombesise.Loje e Grekut —> “Shperndaje”

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button