Huliganët serb sulmojnë autobusin me fëmijë nga Shqipëria në festivalin e Beogradit

Një grup huliganësh kanë gjuajtur me kanaqe birrash autobusin i cili ka transportuar fëmijët nga Tirana për në Beograd në festivalin ndërkombëtar “Gëzimi i Evropës”, ka mësuar presheva.com.

Loading...

Incidenti ka ndodhur ditën e premte, me 30 shtator, në ora 2 e mëngjesit, në parkingun e Hotelit “Kontinental”, ku një grup i organizuar duke fyer me fjalë më banale, sharë dhe gjuajtur me kanaqe e sende të forta autobusin që ka transportuar fëmijët nga Shqipëria.

Siç kanë njoftuar organizatorët e këtij festivali, askush nuk është lënduar, dhe se mysafirët nga Tirana janë transportuar në mënyrë të organizuar deri tek banimi i tyre, duke gjykuar këtë sulm vandal ndaj fëmijëve.

Nga faqa ne facebook: Te behemi 50.000 veta kunder regjistrimit te fese & kombesise.Loje e Grekut —> “Shperndaje”

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button