Pas thirrjeve te faqes tone vjen reagimi per pallatin ne mes te Tiranes me flamuri grek

Ky eshte pallati i ngjyrosur me flamurin grek te Rruga e Elbasanit ose “Pjeter Budi” me sakte.

Pas thirrjeve qe ne beme ne bashkpunim me faqen ne fb : “Te behemi 50.000 veta kunder regjistrimit te fese & kombesise.Loje e Grekut” dhe “100.000 Shqiptare qe urrejne Greqine” per te gjithe qytetaret qe e kane mendjen vetem tek komentet ne fb ose te llafet ne kafen dhe i harrojne veprat,me ne fund vjen reagimi.Shikoni me poshte se cka ndodhur me flamurin grek me pas.

Loading...

Nga faqa ne facebook: Te behemi 50.000 veta kunder regjistrimit te fese & kombesise.Loje e Grekut —> “Shperndaje”

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button