Aleanca Kuq e Zi: 6 ton ndihma për zonat e bllokuara nga dëbora

Ne kuader te sensibizilimit me banoret e veriut dhe verilindjes te cilet prej ditesh ndodhen ne veshtiresi per shkak te kushteve te veshtira te krijuara nga rreshjet e shumta te debores qe kane sjell bllokimin e disa zonave ne vend, Aleanca e Gruas KuqeZi nen drejtimin e Znj.Florentia Xheka ka organizuar shperndarjen e disa ndihmave ne zonen e Bulqizes.

Aleanca e Gruas KuqeZi prej pak oresh eshte nisur me nje ekip aktivistesh drejt Bulqizes per te shperndare rreth 6 ton ndihma te perbera nga miell, sheqer, oriz, makarona, fasule dhe vaj, te cilat mund t’I vijne ne ndihme rreth 80 familjeve te izoluara.

Loading...

Kamioni I ndihmave eshte rruges per ne Bulqize do tju luteshim qe te njoftonit korrespondentet tuaj ne Bulqize qe te pasqyrojne kete nisme bamiresie e cila do ti vije sadopak ne ndihme banoreve te izoluar prej debores.

Nga faqa ne facebook: Te behemi 50.000 veta kunder regjistrimit te fese & kombesise.Loje e Grekut —> “Shperndaje”

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button