Aleanca Kuq e Zi: Na kthe eshtrat e të parëve, Gjeneral Berisha!

Aleanca Kuq e Zi e Korçës është mbledhur para drejtorisë së policisë së këtij qyteti, për të protestuar për arrestimin e Naum Dishos, që është dënuar me 1 vit burg për dhunimin e varrezave në Boboshticë.

“Arrestoni dhunuesin e varreve. Drejtësia e dënoi me burg Naum Dishon. Qeveria dhe Athina kanë bërë pazar për mosdorëzimin e kriminelit”, kanë thënë përfaqësuesit e Aleancës, të cilët kanë protestuar me parrullën: “Na kthe eshtrat, Gjeneral Berisha”. “Athina duhet të mos ndërhyjë në çështjet e drejtësisë shqiptare. Qeveria shqiptare dhe Athina duhet të dorëzojnë kriminelin”, thanë përfaqësuesit e Aleancës.

Loading...

Sipas tyre, “Qeveria ka bërë kompromise dhe trafik me eshtrat e të parëve. Ne kërkojmë dorëzimin e dhunuesve të varreve”.

Në këtë protestë kanë marrë pjesë qindra simpatizantë të Aleancës Kuq e Zi, që kanë marshuar në rrugët e qytetit. Në prill ndërkohë, Aleanca Kuq e Zi do të organizojë koferencën lokale në Korçë.

Nga faqa ne facebook: Te behemi 50.000 veta kunder regjistrimit te fese & kombesise.Loje e Grekut —> “Shperndaje”

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button