Menduh Thaci: Bashkejetesa me maqedonet eshte e pamundur, bashkim me shqiperine

Partia demokartike shqiptare e Menduh Thacit ne Maqedoni pritet te radikalizoje me tej qendrimet e saj politke pas ngjarjve te fundit. Ne dy intervistat e fundit dhene dy televizioneve shqiptare, Thaci ka dale ne mbeshtetje te idese se Thacit per bashkimin e shqiptareve ne nje shtet. Burime te besueshme prane udheheqjes se larte te PDSH, thane per www.shqiperianatyrale. com, se po punohet per nje platforme te re politike qe do te kerkoje shkeputjen e shqiptareve te Maqedonise dhe bashkimin e tyre me Shqwiperine, Platforma e bashkimit me Shqiperine pritet te perfundoje brenda muajit prill dhe do te behet publike ne fillim te muajit maj. Sipas burimeve, Menduh Thaci ka marre edher miratimin e Tiranes zyrtare per hartimin e kesaj platforme. Para dy vjetesh, ai ka nenshkruar nje memorandum bashkepunimi me PD e drejtuar nga berisha ku nje nga pikat kryesore eshte integrimi ndershqiptar si parakusht i integrimeve europiane. Agravimi i situates ne Mqqedoni dhe histeria antishqiptare e ka detyruar Menduh thacin te filloje perpuni9min e Platformes per shkeputje nga maqedonia. Sipas hartuesve te saj, do te kerkohet qe shqiptaret te shprehen me referendum se a duan te jetojne ne shtetin maqedonas,

Mundesohet nga faqet ne facebook: ” Te behemi 50.000 veta kunder regjistrimit te fese & kombesise.Loje e Grekut “ dhe ” Zgjohu Shqiptar !!! “ —> “Shperndaje”

Loading...
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button