Shkup, 15 nxënës shqiptarë sulmohen fizikisht dhe përfundojnë në spital

Rreth 20 persona të maskuar rreth orë s 19.30 më shufra druri janë futur në autobusin numër 58 me të cilin janë transportuar nxënësit shqiptarë të fshatit Ciflik dhe kanë filluar ti rrahin pa kurfarë arsye.

15 nxënësit shqiptarë kanë përfunduar në spitalin e qytetit me lëndime të rënda . Tre prej tyre kanë përfunduar në shok dhomë. MPB nuk është prononcuar sonte për Alsat M rreth kë tij incidenti . Prindë rit e fëmijëve të rrahur të cilët i intervistoi sonte Alsat-m dukshëm të shqetësuar kërkojnë nga autoritet mbrojtje për fëmijët e tyre dhe nxjerrjen e autorëve para organeve të drejtësisë. Për më tepër rreth këtij incidenti të rëndë gjatë ditës së nesërme.

Loading...

Nga faqa ne facebook: Te behemi 50.000 veta kunder regjistrimit te fese & kombesise.Loje e Grekut —> “Shperndaje”

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button