Ivica Daçiç: Marrëveshje përfundimtare me Kosovën, por jo njohje

Ministri i jashtëm serb, Ivica Daçiç, deklaroi se Kosova dhe vendi që përfaqëson duhet të synojnë përmirësimin e marrëdhënieve, por që ka theksuar se Serbia nuk do ta njohë Kosovën.Sipas tij, marrëveshja përfundimtare duhet të përfshijë dy shtetet.“Nëse dikush mendon se tani duhet të pranojmë atë që shqiptarët e kanë shpallur në mënyrë të njënahsme, nuk mendoj se do të ndodhë”- theksoi ministri serb.Disa ditë më parë në strategjinë e zgjerimit të BE-së u theksua se dialogu ndërmjet dy vendeve, do të jetë jetik për integrimin evropian të Kosovës dhe Serbisë./ZgjohuShqiptar.info

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button