ODA: Pasuritë që kanë deklaruar Duma, Pampuri, Spiropali dhe Mesi

Open Data Albania ka publikuar të dhëna për pasuri, të ardhura dhe shpenzime të deklaruara nga 11 deputete që janë ulur për herë në parë në sallën e parlamentit këtë sesion parlamentar.Referuar të dhënave të deklaruara nga Inspektorati i Lartë i Deklarimit të Pasurive dhe të publikuar nga ODA mësohet se zëvendëskryeministrja Senida Mesi është pronare me 50 % të sipërfaqes së një apartamenti banimi me sip. 147.61 m2 për banim plus 150 m2 verandë në Shkodër.Ajo ka deklaruar 10 llogari bankare, me vlera nga 1 mijë euro deri në 57 mijë euro.Orjola Pampuri deputete e Partisë Demokratike, ka ardhur në parlament me një pasuri të konsiderueshme.Ajo ka deklaruar se ka në pronësi një shtëpi, dyqan depo dhe bashkëshorti i saj është aksioner në një kompani kromi.Pampuri është e tre-punësuar në dy universitete dhe një klinikë, përveçse është deputete.Grida Duma, deklaron se ka në pronësi dy apartamente dhe dy automjete, tri llogari bankare dhe një gjendje cash.Elona Gjebrea është bashkëpronare në 50 % të vlerës në tri shtëpi, ka për të shlyer një kredi dhe pesë llogari bankare.Elisa Spiropali deklaron se nuk ka pasuri të patundshme, por disponon një llogari rrjedhëse në një bankë të nivelit të dytë me 87. 509.95 lekë dhe gjendje cash, 10 000 euro./ZgjohuShqiptar.info

NA NDIQNI EDHE NE FACEBOOK JU LUTEMI!

Na ndiqni edhe ne facebook ju lutemi: "Zgjohu Shqiptar"

Loading...

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button