FOTOT/ Më mirë plazh në komunizëm apo sot? Dalin fotot kur shqiptarët pushonin nën diktaturë


Shqipëria ka pësuar një transformim tejet të madh gjatë këtyre 28 viteve të fundit.

Bregdeti ka qenë hapësira e parë ndaj të cilit u ushtrua një masakër e thellë duke zhdukur gjithnjë e më tepër hapësirën publike.

Sot jemi në kushtet, kur era pishave, rëra e bollshme dhe çadra personale e qytetarëve gjenden gjithnjë e më rrallë.

Më poshtë po përcjellim disa fotografi se si pushohej në bregdet gjatë perjudhës së diktaturës.
Edhe pse vendi ndodhej i izoluar nën “çarkun” e sigurimit të shtetit, plazhi ishte ende i shqiptarëve./ZgjohuShqiptar.info

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button