Dom Gjergj Meta: Nese Europa nuk na pranon se në Shqipëri ka myslimanë, nuk e dua Europen

Pas debateve të shumta dhe inisitivave të deshtuara për itnegrimin e shoqërisë në Europë ka ragura në një postim në facbok edhe Dom Gjergj Meta. Në një reagim të tij në facebook Dom Gjergj Meta ka deklaruar se ”nëse është e vërtetë që Europa nuk na pranon, sepse në Shqipëri ka myslimanë, atëherë unë nuk dua të shkoj në Europë”Ja postimi i plotë i Dom Gjergj MetaJa përse gënjen Denar Biba për skandalin e përgjimit, e nxjerr blof vetë gjyqtari Ledi BiankuNëse është e vërtetë që Europa nuk na pranon, sepse në Shqipëri ka myslimanë, atëherë unë nuk dua të shkoj në Europë, sepse preferoj të kaloj jetën me miqtë e mi të zemrës me të cilet jam rritur, kam ndarë të mirën e të keqen, më janë gjendur e u jam gjendur, por të cilët shpallin një kredo të ndryshme nga e imja, se sa të jetoj me një hollandez, a gjerman, a francez me të cilin shpall të njëjten kredo.Nëse në Europë nuk më pranojnë bashkë me fqinjin tim i cili shkon në xhami, refuzoj ofertën e vazhdoj jetën!Dom Gjergj Meta/ZgjohuShqiptar.info

Loading...
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button