Gjuriq: Nëse ka zgjidhje për Kosovën, atëherë serbët do të kenë më shumë territor

Nëse do të ketë zgjidhje të problemit të Kosovës, atëherë Serbia dhe serbët do të kenë më shumë territor, para dhe të drejta.

Kështu thotë për të përditshmen serbe Politika, Marko Gjuriq, drejtori i ashtuquajturës Zyrës për Kosovë, transmeton Telegrafi.

Loading...

“Nëse do të ketë zgjidhje të problemit të Kosovës, atëherë Serbia dhe serbët do të kenë më shumë territor, para dhe të drejta. Kjo do të përmirësojë pozitën e tyre aktuale”, thotë Gjuriq. /Telegrafi//ZgjohuShqiptar.info

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button