Serbi Vulin provokon: Të forcojmë ushtrinë që të shkojmë në Pejë dhe Gjakovë

Ministri i Mbrojtjes së Serbisë cigani Aleksandar Vulin, tha sot se Serbia po sheh nevojën e futjes së shërbimit të detyrueshëm ushtarak në Serbi.

Në qoftë se Suedia kthen detyrimin e shërbimit ushtarak dhe nëse një Gjermani e madhe po shqyrton rikthimin e shërbimit të detyrueshëm ushtarak, pse Serbia nuk duhet të bëjë të njëjtë gjë, Serbia nuk është një vend neutral dhe duhet të jetë mjaft e fortë për t’iu përgjigjur çdo kërcënimi, thotë Vulin.

Loading...

“Mënyra më e mirë për të shpëtuar paqen është se ju keni një ushtri të fortë dhe kur ju tregoni se e gjithë shoqëria është e gatshme të mbrojë tokën e saj, nuk ka gjasa që dikush do t’ju sulmojë”, tha Vulin.

Ne nuk mund të shkojmë në Pejë dhe Gjakovë, nëse nuk do të kemi një ushtri të fortë./ZgjohuShqiptar.info

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button