E dhimbshme: Kalishti, fshati më i bukur turistik shqiptar, ka vetëm 3 nxënës për klasë të parë

Kalishti, fshati më i bukur turistik i Strugës si pasojë e ikjes me të madhe të rinisë së këtij fshati piktoresk, numri i nxënësve fillorist sa vjen dhe bien me të madhe, shkruan ZgjohuShqiptar.info.
Sipas burimeve të shkollës fillore të qytetit të Strugës, “Vëllezërit Milladinov”, Struga Ekspres mëson se 77 nxënës shqiptar u ulën për herë të parë në bankat shkollore, 64 maqedonas,10 turq.
Kurse Kalishti,fshati shqiptar turistik ka vetëm 3 nxënës të klasës së parë./ZgjohuShqiptar.info

Loading...
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button