Kërcënon Vulini, “ushtria e gatshme të respektojë vendimet e presidentit”

Ministri i Mbrojtjes Aleksandar Vulin tha se ushtria serbe do të respektojë vendimet e presidentit të Serbisë, Aleksandar Vuçiq, që është komandant suprem.

Ai tha se gjithçka që urdhëron do të zbatohet.“Presidenti është komandanti suprem i Forcave të Armatosura të Serbisë dhe gjithçka që ai thotë do të kryhet.

Loading...

Ai mund të urdhërojë përdorimin e ushtrisë dhe çdo gjë që ai thotë do të bëhet”, ka thënë Vulin, përcjellin mediat serbe.

“Ai është ai që do të vendosë për këtë, nëse ai thotë se siguria e tij duhet të garantohet në vendin ku ai dëshiron të shkojë, kjo do të bëhet”, tha Vulin./ZgjohuShqiptar.info

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button