FOTO: Tirana 1939

Në ciklin e fotove të vjetra që ka koleksionuar studiuesi Robert Elsie, vjen edhe kjo seri imazhesh, këtë radhë nga Shqipëria e vitit 1939.

Fotot janë realizuar nga fotografi gjerman Richard Busch-Zantner.

Loading...

Ai ka udhëtuar në Shqipëri, pikërisht në periudhën e pas pushtimit italian, duke sjellë një seri fotografish të veçanta dhe mjaft interesante.
a.k. / dita

1 2 3 4 5 6 8/ZgjohuShqiptar.info

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button