Gjurmë Shqiptare: Lufta që ndryshoi historinë (VIDEO)

Ajo njihet si një ndër përballjet më të rëndësishme të botës së lashtë… Përballë dy prijës të mëdhenj… Jul Cezari dhe Pompei…

Trofeu, pushteti absolut mbi Romën, ndërsa fushëbeteja Iliria… Nga Palasa në Orik, Apolloni, Bylis e më pas lufta e madhe në dyert e Dyrrahut, jo larg Shkëmbit të Kavajës.

Loading...

Një rrugëtim i jashtëzakonshëm që lidh atë kohë me të sotmen. Të dhënat prekin një pjesë të mirë të Shqipërisë së sotmë duke zbuluar gjurmë të një historie pak të njohur..

Sonte në 20:10 në Gjurmë Shqiptare të gazetarit Marin Mema, lufta që ndryshoi historinë./ZgjohuShqiptar.info

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button