Ministri Mehmet Zemka në Parlamentin e Malit të Zi: Flamuri im është flamuri shqiptar! (VIDEO)

Ministri shqiptar në qeverinë e Malit të Zi, Mehmet Zemka, është përplasur me deputetin serb në Kuvendin e Malit të Zi, për Kosovën, flamurin shqiptar dhe për kishën në Rumi.

Deputeti serb e pyet se cili është flamuri i juaj?

Loading...

Ministri Mehmet Zemka është përgjigjur: Flamuri shqiptar!/ZgjohuShqiptar.info

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button