Salvini: Karabinierët që vranë shqiptarin meritojnë medalje

Shqiptari, Eduart Kozi, ishte një nga viktimat që u qëlluan nga karabinierët pas një tentative për grabitje në një dyqan cigaresh.Dy karabinierët dhe roja e sigurisë u përpoqën të ndalonin grabitësit, edhe pse prokuroria ka hapur hetim për të verifikuar nëse janë tejkaluar kompetencat apo jo.Por zv/kryeministri dhe njëkohësisht ministri i Brendshëm italian, Matteo Salvini, në një postim në Twitter shkruan se “ata nuk meritojnë të hetohen, por meritojnë një medalje”.“Karabinierët dhe roja e sigurisë, që rrezikuan jetën e tyre, bënë vetëm detyrën e tyre: nuk meritojnë një hetim, por një medalje”, shkruan Salvini.50-vjeçari shqiptar që mbeti i vrarë nga policia u qëllua me plumb në kokë./ZgjohuShqiptar.info

Loading...
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button