Vuçiq: Kam frikë nga 4 gjërat që Prishtina po përgatit në nëntor!

“Unë jam i shqetësuar për katër gjërat që Prishtina po përgatit në nëntor çka mund të shkatërrojë çdo shans për një kompromis mbi Kosovën”, tha presidenti serb Aleksandar Vuçiç për Sputnik.

Ai specifikoi se shqiptarët tashmë kanë marrë vendimin për të formuar ushtrinë e Kosovës në ditën e flamurit më 28 nëntor, gjë që, tha ai, do të ishte dhurata më e madhe për kombin shqiptar.

Loading...

Si një rrezik i dytë, Vucic tha se organizata MCE mund të përjashtonte rrjetin e transmisionit të Serbisë nga Novi Pazari në veri të Kosovës.

Së treti Vuçiq tha se shqiptarët nuk kanë ndërmend të bëjnë asgjë në lidhje me formimin AKS, dhe kjo është eqartë për se do të përballemi me probleme në rritje – paralajmëron presidenti.

Si i katërti, Vuçiç thotë se është duke u zhvilluar një fushatë e madhe nga shqiptarët e Kosovës, të cilat do të sigurojnë shumicën për pranimin e Kosovës në Interpol./ZgjohuShqiptar.info

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button