Ai njeri i vdekur, nuk është heroi i Bularatit, por turpi i minoritarëve

Nga Mesila Doda

Ne, shqiptarët e kemi zakon që nuk flasim keq për të vdekurit e duke iu përmbajtur këtij kodi kam heshtur deri më tani.

Po që për një terrorist na shkulen deputetë e na tregojnë nderimin për terroristin kjo është e tepërt.

Kacifas nuk është heroi i Bularatit, është turpi i tyre dhe i minoritarëve shqiptarë, i cili mori armën e doli në mes të fshatit duke shtënë.

Ekstremizmi nuk nderohet, dënohet.

E mos e harroni, sa kohë do ketë varreza të ushtarëve grekë do ketë edhe provokime të forcave të errëta paramilitare greke në jug të vendit…/ZgjohuShqiptar.info

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close