Dule i shkruan Metës: Duam trupin e Kaçifas!

Keu i PBDNJ, Vangjel Dule, iu drejtua sot me një letër Presidentit të Republikës duke kërkuar impenjimin e tij edhe në cilësinë e Kryetarit të Këshillit të Lartë të Drejtësisë.

Sipas njoftimit nga PBDNJ, Dule ka kërkuar përfshirjen e Metës për çështjen e Konstandinos Kaçifas dhe dorëzimin e trupit të tij për varrim.

Loading...

“Çështja e dhimbjes së familjarëve, sensibilitetit të Komunitetit Grek dhe dimensioni human për të kryer ritet e përcjelljes, nuk mund të trajtohet me indifirencë burokratike dhe formalitete justifikuese” – shkruan Dule./ZgjohuShqiptar.info

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button