Hoxhaj: Evropa ka albanofobi!

Zëvendëskryeministri i Republikës, Enver Hoxhaj, ka kritikuar Bashkimin Evropian për qasjen ndaj Kosovës lidhur me heqjen e vizave.
Në rast se nuk ndodh kjo gjatë fundvitit apo fillimvitit të ardhshëm, atëherë kjo automatikisht lidhet me fenë Islame që kanë kosovarët.

“Nëse s’jepen, atëherë ka islamofobi dhe ka albanofobi. Ne i kemi plotësuar shumicën e kritereve.

Loading...

Pra, sikurse një student që plotëson 95% të testit, ai duhet të kalojë. Nëse Bashkimi Evropian ka qenë në gjendje t’u japë liri të lëvizjes vendeve, Antika Barbuda ishull sa Vushtrria, Barbados e barabartë me Podujevën, Kiribati e deri te Venezuela. Janë lista e shteteve që mund të lëvizin pa viza”, është shprehur Hoxhaj./ZgjohuShqiptar.info

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button