ITALI: La Spezia, inauguroi shkollën e parë në gjuhën shqipe

Shkolla e parë në gjuhën shqipe u përurua në La Spezia, falë kontributit të komunitetit shqiptar dhe ministrisë së kulturës.

Shkolla e parë në gjuhën shqipe në La Spezia u përurua në qendrën e Fossitermit, me qëllim të mësimit të fëmijëve dhe të rinjve të moshës 6-14 vjeç, të dytë dhe të tretë, të gjuhës, kulturës dhe historinë shqiptare

Loading...

Iniciativa u promovua nga shoqata At Gjergi Fishta, bashkësia shqiptare e La Spezia (Julian Topcija është kryetari i saj), me mbështetjen e Edil Brija dhe bashkëpunimin e Ministrisë Shqiptare të Kulturës dhe Bashkisë La Spezia.

Gjatë inaugurimit morën pjesë Manuela Gagliardi dhe komisioneri Giulia Giorgi./ZgjohuShqiptar.info

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button