Gjurmë Shqiptare – Kush po e fal Eposin dhe Lahutën?

Çfarë fshihet pas vendimit më të fundit të UNESCOS-s?

Cila është historia e vërtetë e lahutës? Përse fjeti dosja e Eposit të Kreshnikëve? Paaftësi, përgjumje apo diçka tjetër? Përgjigje të forta..

Loading...

Për më shumë ndiqni të plotë videon e dokumentarit të gazetarit Marin Mema./ZgjohuShqiptar.info

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button