Vuçiç: Veprimet e shqiptarëve po çojnë në katastrofë të plotë

Presidenti serb Aleksandar Vuçiç, pas informacionve se është miratuar deklarata për bashkimin e Mitrovicës, ka thënë se ekzistojnë disa çeshtje të cilat thjeshtë nuk mund të lëshohet pe kur flitet për Kosovën.Ai u shpreh se për të lajmi kryesor është ai se dikush po mundohet të rrëmbej pjesën veriore të Mitrovicës dhe se në këtë rast të gjithë bëhen sikur nuk e kuptojnë se çfarë po ndodh, ndërsa shqetësues është dhe deklarata e kryeparlamentarit Kadri Veselit se ushtrinë e Kosovës do ta bëjnë nga mesi i muajit dhjetor.“Kjo ngadalë por sigurt po na çon në katastrofë të plotë”, ka thënë Vuçiç.Vuçiç ka sqaruar se po i lut politikanët në Evropë dhe botë që ta kuptojnë se çfarë problemesh do të paraqiten, nëse dikush nuk merret me këtë./ZgjohuShqiptar.info

Loading...
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button