Çifti i turistëve spanjollë vijnë për të parë bukuritë e Alpeve shqiptare, por mbeten në mes të rrugës

Një çift turistësh nga Spanja ka ardhur në Shqipëri për të parë bukuritë e Alpeve shqiptare, por fatkeqësisht ka mbetur në mes të rrugës.

Në rrugën drejt Thethit dy qytetarët spanollë kanë mbetur në dëborë duke e bërë kësisoj udhëtimit të padëshiruar. Përmes një interviste dhënë në Oraneës, çifti i spanjollëve ka bërë një apel për autoritetet në mënyrë që këta të fundit të kryejnë punën e tyre, pasi në të kundërt turistët e huaj do ta kenë ca të vështirë për të ardhur në Shqipëri.

Loading...

“Këtu është e rëndësishme që qeveria të hapë rrugët përndryshe turistët nuk mund të shohin këtë mrekulli. Përndryshe është e pamundur të flitet për turistët” thotë qytetari spanjoll.

Ndërsa gruaja thotë se në raste të tilla, për të pastruar rrugën vjen qeveria ushtria, dhe ka shumë informacion në televizion, por kurrë nuk lejojnë rrugët në gjëndje të tillë./ZgjohuShqiptar.info

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button