EMRAT/ Nga Argita Malltezi, tek vajza e Fahri Balliut: Si është kthyer Juridiku, në një çerdhe korrupsioni me prapavijë politike

Studentët, krahas plotësimit të kushteve, së fundmi kanë nxjerrë edhe lista me pedagogët që sipas tyre, marrin para për t’iu dhënë atyre provimet.Në gazetën TemA ka ardhur një listë e tillë, e cila tregon se si Fakulteti Juridik është kthyer në një çerdhe korrupsioni me prapavijë politike.Emrat e pedagogëve të denoncuarArgita Malltezi Berisha – PD, shet librat në departament.Kestrin Katro – PD, shet librat në departament, 15 vjet zëvendësdekane, jep 1 ditë leksion dhe shpjegon sa burra ka e nga sa kalamaj ka me ata burra.Maksim Qoku – vetting, injorant i diplomuar dhe sekser.Ersida Teliti – PD, shet librat e Kestrin Katros në departament.Petrina Broka – PD, shet librat e Flutura Tafajt në departament.Armela Kromiçi – PD, shet librat e Argita Malltezit në departament, seksere notash.Laura Vorpsi – PD, punësuar se mbeti pa punë.Ermir Dobjani – s’ka dhënë 1 orë leksionK.Z – PS, ngel studentët se do para dhe mik.Eralda Methasani – PS, punësuar dhe si zëvendësministre dhe si pedagoge njëherësh, shet libra të sajuar përmbledhjesh ligjore.Klesta Hysi – PS, nuk shkon në seminare.Henris Fahri Balliu – PD, nuk shkon në seminare.Artili Mandro – fëmijë pedagogu, i paaftë, flet me fjalor rruge në universitet.Fabjan Topollaj – PD, mbulon një lëndë sekseri që prej vitesh asnjë student nuk e kundërshton dot, influencon votimet për senat akademik, rektor dhe dekan sipas interesit të partisë duke dhënë nota në shkëmbim të votësAltin Shegani – PD, sekser, influencon votimet për senat akademik, rektor dhe dekan sipas interesit të partisë duke dhënë nota në shkëmbim të votës, një nga dekanët më të dështuarJola Xhafo – PD, grua deputeti, shet librat e vet në departamentBesnik Çerekja – PD, sekser, influencon votimet për senat akademik, rektor dhe dekan sipas interesit të partisë duke dhënë nota në shkëmbim të votës, një nga dekanët më të dështuarIv Rrokaj – LSI (c’ti thotë babai) sekser, influencon votimet për senat akademik, rektor dhe dekan sipas interesit të partisë duke dhënë nota në shkëmbim të votës, një nga dekanët më të dështuar, biri i një ish-dekani dhe ish-rektori, nuk ka dije fare mbi lëndën që mbulon, madje notat i ka për hir të lidhjeve të të atit.(TemA)/ZgjohuShqiptar.info

Loading...
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button