Foto e rrrallë! Momenti kur Esat Pasha dorëzoi Shkodrën, në vitin 1913

Esat Pasha, Princi malazez Danilo Aleksandar Petrović-Njegoš dhe oficeri i lartë malazez Radomir Vešović/ The Spehere/ FM Images

Për herë të parë fmimages.net publikon një fotografi të rrallë dhe historike, e cila është botuar në gazetën angleze “THE SHPERE”, në vitin 1913.

Në foto shihet Esat Pasha, Princi malazez Danilo Aleksandar Petrović-Njegoš dhe oficeri i lartë malazez Radomir Vešović, gjatë takimit të tyre për dorëzimin e Shkodrës, Malit të Zi.

Loading...

/ZgjohuShqiptar.info

Esat Pasha, Princi malazez Danilo Aleksandar Petrović-Njegoš dhe oficeri i lartë malazez Radomir Vešović/ The Spehere/ FM Images

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button