Vuçiq: Kompromis me shqiptarët, ose tragjedi! (VIDEO)

Presidenti Serbisë Aleksandar Vuçiq në një intervistë ka deklaruar se nuk dëshiron të bëjë politikë e cila do të çojë Serbinë në konflikte, luftëra dhe tragjedi të reja, shkruan Fakte.

Ai ka thënë se duhet të arrihet një marrëveshje kompromisi me shqiptarët, ku asnjëra palë nuk do të fitojë e as nuk do të humbë.
”Në Kosovë nuk është gjithçka serbe dhe buk është gjithçka shqiptare”- ka deklaruar Vuçiq, duke shtuar se fitore për Serbinë do të jetë nëse gitohet diçka më tepër se ka pasur në të ardhmen./FAKTE/ZgjohuShqiptar.info

Loading...
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button