Haradinaj e thotë troç: Kush shqiptar i Shqipërisë nuk e mbështet Kosovën, është tradhtar!

Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj në një intervistë për “Tempora” nga Sonila Meço në Ora Neës, i kërkon Tiranës zyrtare që të mbajë një qëndrim për Kosovën e 17 Shkurtit 2008.

Haradinaj: Tirana zyrtare, ministrat, Parlamenti, të gjithë duhet të mbajnë një qëndrim; Kosova e 17 Shkurtit, kushtetuta e saj, territori.

Loading...

Kushdo nga të zgjedhurit në Shqipëri e vlerëson ndryshe, ai po tradhton ndaj Kosovës.

Është sikur unë të flas sot për Shqipërinë dhe t’u them jugun jepuani Greqisë ose jepjani Shkodrën, Malit të Zi, por t’u ndrequr këtë.Haradinaj e thotë troç: Kush shqiptar i Shqipërisë nuk e mbështet Kosovën, është tradhtar!/ZgjohuShqiptar.info

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button