“Ik mi baxhellë! Shko moj qelbësirë!”

Deputetët e Parlamentit shqiptar përdorin shpesh fjalë që nuk janë aspak të denja për njerëzit që përfaqësojnë vullnetin e popullit. Akademiku Artan Fuga, e cilëson degjenerim moral, mendor dhe njerëzor degradimin e ligjërimit publik në terminologji të tillë.

Fuga shkruan:

Ik mi baxhellë! Shko moj qelbësirë!

Loading...

Kujt i thua baxhellë, ti je llazore!

Jo po si ty, o qelbësirë!

Kurvë! Mos guxo të më thuash mua qelbësirë!

Pise! E korruptuar!

Këto dhe ata që janë me këta shprehin vullnetin e popullit!

Cfarë degjenerimi moral, mendor dhe njerëzor!!!/ZgjohuShqiptar.info

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button