Publikohen pamje nga 1994: Tirana, e pushtuar nga kaosi urban

Rënia e sistemit komunist është një nga ngjarjet më të rëndësishme të Shqipërisë, por vitet e para nuk ishin dhe aq të thjeshta për qytetarët.

Kjo jo vetëm në aspektin ekonomik, por dhe në organizimin e një shoqërie me rregulla dhe norma demokratike.

Loading...

Në video shihet se si Tirana në vitin 1994 është e pushtuar nga kaosi./ZgjohuShqiptar.info

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button