250 vite! Shqiptari nga Ukraina: Nuk e kam harruar gjuhën e as zakonet (VIDEO)

Një video e rrallë është publikuar nga një shqiptar i cili po jeton në Ukrainë.

Ai flet në gjuhën shqipe duke reguar se nuk ka harruar gjuhën, traditën dhe zakonet e shqiptarëve. Po ashtu në video tregohet se familjet shqiptare nga Korça kanë emigruar para 250 vjetësh në Ukrainë.

Ai tregon se është toskë dhe thotë se shumë familje shqiptare janë në Ukrainë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close