Dy inxhinierët e suksesshëm shqiptarë në Universitetin e Cyrihut

Klajdi Lika dhe Eris Sako janë në Departamentin e Inxhinierisë Mekanike dhe të Proceseve në Universitetin Politeknik të Cyrihut

Inxhinierët shqiptarë, Klajdi Lika dhe Eris Sako, pjesë e stafit të inxhinierisë të aplikuar të ekipit të Laboratorit të Sistemeve Robotike në Institutin e Robotikës dhe Sistemeve Inteligjente, ETH Zürich, Zvicër, përcjell albinfo.ch.

Prej më shumë se dy vitesh, inxhinierët e talentuar shqiptarë, Lika & Sako, janë pjesë e pandashme e Departamentit të Inxhinierisë Mekanike dhe të Proceseve në Universitetin Politeknik të Cyrihut (ETH ZÜRICH), një nga 10 universitetet më të mira të botës ku dizenjohet e ardhmja e e robotikës së aplikuar, transmeton faqja zyrtare e Ministrisë së Diasporës.

Loading...

Roboti i avancuar i Universitetit Politeknik të Cyrihut që mban emrin ‘ANYMAL’ është zhvilluar pikërisht edhe me kontributin e paçmuar të këtyre inxhinierëve të talentuar shqiptarë si pjesë e ekipit zhvillues.

LEXO DHE :  Mjekja e UÇK-së thirret për të dëshmuar në Hagë

Ndjehemi krenarë për këto asete intelektuale dhe teknologjike që nderojnë shqiptarët në botë, të cilët pasurojnë edhe më shumë Brandin Intelektual Të Kombit.

Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button