Gjurmë Shqiptare – Në kërkim të një thesari (VIDEO)

Skandali, kërkues ilegalë të huaj e shqiptarë janë derdhur prej kohësh në një fshat me tre kështjella në Shqipëri…. Ata ndjekin disa shenja të vjetra që banorët përpiqen t’i ruajnë…

Ku ndodhet ky vend? Përse askush nuk flet dhe institucionet nuk reagojnë? Çfarë qëndron pas?

Mos humbisni videon e plotë të dokumentarit të gazetarit Marin Mema…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close