Ligji: Kur prostitucioni ishte i legalizuar në Shqipëri: Çdo k**vë duhet…

Prostitucioni ka qenë i legalizuar në Shqipëri, më shumë se një shekull më parë, me një ligj të veçantë.

“TemA” publikon këtë ligj të miratuar nga qeveria Ypi, e cila miratoi “Rregulloren e kurvënies”

Loading...

“Çdo k**vë duhet të regjistrohet në regjistrin e veçantë të policisë.

Ky regjistër përmban emrin, mbiemrin dhe datën e lindjes së k**vës, dëshminë, datën e fillimit të marrjes me këtë profesion si edhe vendbanimin.

Në këtë regjistër duhet të shënohet çdo ndryshim në jetën e “kurvënies”, çdo sëmundje, çdo shtrim në spital dhe çdo dënim që ka marrë si edhe nëse heq dorë nga profesioni në një datë të caktuar.

Çdo k**vë duhet t’i nënshtrohet vizitës.”

LEXO DHE :  Shqiponja dy krenare në reklamën zyrtare të Reebok (VIDEO)

 

Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button