Mirush Kabashi-politikës: Mos e ndani pra Shqipërinë!

MESAZH NDËR VARGJE

Pjesëmarrës në konferencën “Ramazani, muaji i mëshirës, solidaritetit dhe shëndetit ” konferencë organizuar nga Myftinia Fier aktori Mirush Kabashi nëpërmjet vargjeve ka përcjellë një apel për politikanët shqiptarë.

“Shoqërisë sonë i mungon besimi dhe janë shumë të paktë ata që besojnë.

Loading...

Mungesa e besimit e ka bërë shoqërinë të harrojne vlerat shpirtërore të harrojë vlerat e moralit pa te cilat nuk mund të futemi atje ku ne aderojmë, të futemi në shoqërinë europiane, pa moral. Nuk është ligji , është morali ai që e mban shoqërinë dhe ligji është për raste ekstreme.

Politikanët tanë fshihen duke treguar unitetin e fesë por janë të parët janë që nuk e zbatojnë dhe kanë zgjedhur konfliktualitetin.”

Më pas recitoi vargjet e Çajupit që janë aq aktuale dhe për situatën ku ndodhet sot vendi.

O vëllezër shqipëtarë

Të gjithë bashkë e të pandarë

Mysliman e të krishterë perëndia na ka bërë

Jemi vëllezër të tërë

….

Mos e ndani pra Shqipërinë

Njëri tjetrin mos e hani

Si bëjnë ata që s’dinë

Besa është e gjithësisë

Por ne jemi të Shqipërisë

Se kemi pirë një sisë

Por për Perëndinë që besoni

Faluni si të doni

por lutuni tek perëndia

që të rrojë përjetë Shqipëria

LEXO DHE :  SHBA: Listë e zezë për dhunën
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button