Reagimi i Ramës kur gazetarja serbe i ngriti tre gishtat përpara syve gjatë intervistës

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama ka dhënë një intervistë për televizionin serb “Pink TV”. Gazetarja Ksenija Vuçiq që zhvilloi intervistën, tregon se si u ndie gjatë intervistës me të dhe cilat ishin pjesët më interesante.

Ajo që bëri më shumë përshtypje për serbët në këtë intervistë ishte tregimi i tre gishtave nga gazetarja ndaj Ramës si edhe reagimi i tij.

“Ishim në fund dhe unë i kisha bërë të gjitha pyetjet që kisha. Një moment Rama foli për bukëpjekësin shqiptar që pati probleme dhe u detyrua që të largohej nga Beogradi. Unë i thash se nuk është larguar, por vijon të punojë aty. Pastaji ngrita tre gishtat lartë dhe i thash nëse do të isha e sigurt nëse do të shëtisja rrugëve të Tiranës kështu duke bërë simbolin e serbëve dhe Rama reagoi me qetësi dhe më tha se ai do të kujdesej që të mos më ndodhte gjë”, tregoi gazetarja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close