Publikohet audiopërgjimi 5: I ke dhonë gjë, a s’i ke dhonë, sille këtu

(Telefonata 1)

Arben Keshi: Çkemi!
0686913636: A u nise më?
Arben Keshi: Po për Çakran
0686913636: Ej, për zotin s’ka lëviz hiç
Arben Keshi: Jo o burr s’po lëviz hiç, sa më mori sa mbaroi me gjithë policët që kishte atje. Lëri se ata të dezinformojnë o burr, po të mashtrojnë siç ta bën me Tanin se ai Uruçi nuk ishte në listë.
0686913636: Më mori…
Arben Keshi: Kush të mori?
0686913636: Më mori Nexhipi
Arben Keshi: Nexhipi (nuk kuptohet) ndoshta s’ka qenë në listë. Ma jep emrin se do pyes ça po ndodh.
0686913636: Një sekondë.
Arben Keshi: Ma jep emrin e Nexhipi ta marrë unë në telefon
0686913636: Ok hajd…

(Telefonata 2)

Loading...

Arben Keshi: Xhabir Elezi, Sokol
0675590725: Po
Arben Keshi: Ka ndonjë gjë andej apo jo, I ke dhon ndonjë gjë a si ke dhon?
0675590725: Po po të dyve
Arben Keshi: Po ai ka ardh këtu thotë jo
0675590725: Ka ardh Xhabiri?
Arben Keshi: Po
0675590725: Merre me vete bjere këtu
Arben Keshi: Mirë

(Telefonata 3)

Arben keshi: A e ke aty apo flet kot ai?
0686913636: Jo mo po të duash ti vijnë …
Arben Keshi: Ai thotë merre me vete se i thashe e kam me vete. Merre me vete dhe sille këtu më tha. Unë ja kam dhon tha.
0686913636: Ok

Loading...
loading...
Back to top button
Close