Të rinjtë shqiptarë të zhgënjyer nga politika, as protesta studentore nuk solli ndryshim

Ndërsa shënohet Dita Ndërkombëtare e Rinisë, në Shqipëri disa organizata rinore publikuan studime, ku papunësia dhe emigrimi janë në krye të problemeve.

Të rinjtë shqiptarë pohojnë në anketa një zhgënjim të madh nga forcat politike, të cilat e kanë bërë rininë skeptike dhe pa perspektiva ta qarta për jetën në atdhe.

Loading...

Loading...
Back to top button