Shqipëria s’ka vetëm bregdetin, potencial ka edhe IT (VIDEO)

Me ndihmën e Ambasadës së Zvicrës në Shqipëri dhe RisiAlbania është krijuar një video promovuese në gjuhën gjermane dhe angleze për sektorin IT-së në Shqipëri.

Shikoni videon:

Loading...

LEXO DHE :  Jemi i vetmi vend ku më lehtë mësojmë një gjuhë të huaj se të themi fjalët: Më fal, të lutem, ndjesë!
Loading...
loading...
Back to top button