Jemi më mirë apo më keq? Tranzicioni sipas vetë qytetarëve (VIDEO)

Në kuadër të Projektit “Tranzicioni: Çfarë shkoi mirë? Çfarë shkoi keq?”, një projekt i Institutit Shqiptar të Medias në bashkëpunim me bota.al, dhe i financuar nga Programi i Tranzicionit i Republikës Çeke, ekipi i bota.al ka zhvilluar serinë e dytë të vox pop-eve, me qytetarë nga qytetet e Beratit, Elbasanit, Vlorës dhe Shkodrës.

Qytetarët u janë përgjigjur pyetjeve mbi 30 vitet e tranzicionit shqiptar, që nga momenti i ndërrimit të sistemeve, cilat kishin qenë pritshmëritë e tyre në kohën kur ndodhën këto transformime, si e shohin sot Shqipërinë në krahasim me tre dekada më parë dhe çfarë presin nga e ardhmja.

Më poshtë ndiqni intervistat me qytetarët.

Back to top button
Close