Vuçiç: Nuk do të hyjmë në konflikt me Amerikën për Kosovën

Presidenti i Serbisë Aleksandër Vuçiç dhe i dërguarit special i SHBA-ve për Ballkanin Perëndimor, Mathew Palmer janë takuar gjatë ditës së sotme, pas një vizite të këtij të fundit në Beograd.

“Bisedimet ishin të hapura, të sinqerta dhe për të qenë të drejta për publikun, unë gjithashtu jam i kënaqur me përmbajtjen sepse ne kemi marrë parasysh të gjitha çështjet tona kontestuese, të gjitha ndryshimet midis nesh, dhe unë do të thoja që ne jemi të vendosur të gjejmë një zgjidhje”,- tha Vuçiç, shkruan B92

Vuçiq kujtoi se pikëpamjet e SHBA-së dhe të Serbisë për Kosovën janë shumë të ndryshme, gjë që nuk është sekret. Duke iu përgjigjur pyetjeve, ai gjithashtu tha se Serbia nuk do të hynte në konflikt me SHBA-në. “Ne nuk do të hyjmë në konflikte me Amerikën. Unë nuk mendoj se ne po luftojmë me forcën më të madhe”,- tha ai. Ai shtoi se të gjitha problemet do të zgjidheshin në nivelin dypalësh.

loading...
Back to top button
Close