Fier/ Dy rastet e reja me Covid-19, nga kontaktet të farmacistit të infektuar më parë

Ditën e sotme qyteti i Fierit ka shënuar dy raste të reja me Covid-19. Ndërkohë mësohet se dy rastet e reja janë një çift bashkëshortesh rreth 60 vjeç nga lagja “Liri Gero”.

Dy djemtë e çiftit te bashkëshorteve kane kryer tamponin dhe kanë rezultuar negativë. Rastet e reja mendohet që mund të jenë kontakte të farmacistit.

Ky farmacist pozitiv me COVID-19, ka infektuar disa persona deri tek bashkëshortja e tij. Mendohet se ka infektuar 20 persona.

loading...
Back to top button
Close